Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня
УКР.: Юридична практика: Умови договору, розрахунки за договором, відповідальність за договором, недійсність договору, договір купівлі-продажу, договір поставки, договір оренди, оренда землі, оренда нерухомості і ін.

РУС.: Юридическая практика: Условия договора, расчеты по договору, ответственность по договору в Украине, недействительность договора, договор купли-продажи, договор поставки, договор аренды, аренда земли, аренда недвижимости и др.
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Розірвання договору оренди

Розірвання договору оренди 11 мес., 4 нед. назад #4415

  • Adamovna
  • Вне сайта
  • Новый участник
  • Постов: 3
  • Репутация: 0
Доброго дня! можна звернутися за невеличкою консультацією щодо розірвання договору оренди в односторонньому порядку чи вони у Вас платні?
Укладено договір оренди приміщення,після затоплення приміщення орендодавець відмовляється проводити капітальний ремонт та і на контакт щодо проведення ремонту в рахунок оренди не йде (при цьому коли дощ чи сніг то стеля тече далі)знаходитися в даному приміщенні не має умов ....орендодавець вимагає сплату оренди а якщо не влаштовує то сказав виїжджати......звільнивши приміщення чи достатньо направити повідомлення про розірвання достроково договору оренди посилаючись на норми статті 784 (непроведення капітального ремонту)Цивільного кодексу України та Господарського?При цьому звільнення від плати за весь час, протягом якого майно не могло бути використане через обставини, за які ми як наймачі не відповідаємо?
Изменено: 4 мес., 3 нед. назад от Юридическое бюро Писаренко.

Розірвання договору оренди 4 мес., 3 нед. назад #4579

Скоріше за все, у вас відсутні документи: 1) ваше звернення до орендодавця з вимогою провести капремонт чи зарахувати ваші витрати в орендну плату; 2) його відмова; 3) про необхідність саме капремонту, а не поточного; 4) про неможливість використання вами приміщення з причини саме колишнього залиття.
Якщо вказані припущення вірні, то орендодавець може через суд стягнути з вас оплату за весь період, бо у вас відсутні підстави по статті 784 для розірвання договору оренди (односторонньої відмови).

Більш детально з цього питання читайте в цій статті на сайті бюро, щодо послуг - на цій сторінці.
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
  • Страница:
  • 1
Время создания страницы: 0.13 секунд