Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня

Повернення автомобіля, отриманого по довіреності
(1 чел.) (1) гость
УКР.: Юридична практика: Умови договору, розрахунки за договором, відповідальність за договором, недійсність договору, договір купівлі-продажу, договір поставки, договір оренди, оренда землі, оренда нерухомості і ін.

РУС.: Юридическая практика: Условия договора, расчеты по договору, ответственность по договору в Украине, недействительность договора, договор купли-продажи, договор поставки, договор аренды, аренда земли, аренда недвижимости и др.
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Повернення автомобіля, отриманого по довіреності

Повернення автомобіля, отриманого по довіреності 2 мес., 1 нед. назад #4620

Питання: після обміну автомобілями.були виписані довіренності, але згодом в процесі користування виникли несправності в машині яку отримав я , це електромобіль в якому несправна батарея.Після чого я запропонував повернути авто один одному. Але отримав відмову. Після чого я анулював довіреність на мое авто. І типер не знаю який зробити наступний крок. Дякую.
Изменено: 1 нед., 3 д. назад от Юридическое бюро Писаренко.

Повернення автомобіля, отриманого по довіреності 1 нед., 3 д. назад #4623

Добрий вечір!
Варіантів розвитку ситуації (в залежності від Ваших та/чи опонента дій) може бути багато. Наприклад, 1 - Ви подаєте позов до суду про витребування Вашого авто від опонента, а він подає зустрічний позов про витребування у Вас електромобіля. У справі виникають питання, наприклад, Ви пошкодили електромобіль через неправильну експлуатацію, тому опонент заявляє до Вас позов про стягнення вартості ремонту. Для встановлення шкоди потрібна судова експертиза, яка коштує грошей.
Варіант 2 - Вам повертають Ваш пошкоджений автомобіль, Ви вважаєте що вигідніше залишити собі електромобіль, тому відзиваєте позов. Але права опонента порушені і він ініціює судовий процес проти Вас.
Варіант 3 - Оскільки Ви скасували довіреність, то Вам скасовують Вашу і ситуація вимагає врегулювання.
Не має можливості надати Вам варту того консультацію без вивчення обставин справи і безкоштовно. Крім цього, юридичний процес теж вимагає часу і фахового підходу, що спричинює до гонорару. А позаяк Ви недбало (як можна припустити) обмінялися авто без будь-яких договорів та фіксації технічного стану на момент обміну, то процес буде складним і тривалим.
Додатково з Ваших питань читайте в статті за цим покликанням.
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
  • Страница:
  • 1
Время создания страницы: 0.12 секунд