Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня
УКР.: Юридична практика: Корпоративні спори, спори між учасниками і підприємством, заволодіння контролем над підприємством, розгляд корпоративних спорів судом і ін. Створення, діяльність, ліквідація ТОВ, передача частки в ТОВ, вихід із учасників ТОВ, статут ТОВ, майно ТОВ, збори учасників ТОВ, директор ТОВ і ін.

РУС.: Юридическая практика: Корпоративные споры, споры между учредителями и предприятием в Украине, завладение контролем над предприятием, рассмотрение корпоративных споров судом в Украине и др. Создание, деятельность, ликвидация ООО в Украине, собрание участников, передача доли в ООО, выход из участников ООО, устав ООО, имущество ООО, взносы участников ООО, директор ООО и др.
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Послуги адвоката проти банку

Послуги адвоката проти банку 5 года, 10 мес. назад #3747

  • Адвайзер
  • Вне сайта
  • Захожу иногда
  • Постов: 72
  • Репутация: 3
Доброго дня
Нашому підприємству шляхом підробки банківських карток і даних в ЄДР на сторонню особу відкрито рахунок в банку.
Як тільки взнали про це так подали заяву в банк про зупинення операцій по рахунку й видачу виписок про кошти які там пройшли.
Але банк вже 3 місяці не відповідає. То не встановлено повноваження, то ми не знаємо хто дійсно директор і т.п. Підозрюємо, що через нас йдуть незаконні обороти.

Як захищатися? Потрібні послуги адвоката проти банку.

Re: Послуги адвоката проти банку, рейдерство 5 года, 10 мес. назад #3748

Подавайте в вашому випадку скаргу до НБУ.
Приблизний зміст (з нашої практики послуги адвоката проти банку):

Національний банк України
Адвоката ТОВ «_______»
м. Харків вул. ______вна, 8, оф. 10

12 червня 2017 р.

СКАРГА НА БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ БАНКУ ТА ПОРУШЕННЯ ПРАВ КЛІЄНТА

______ня 2017 р. директором ТОВ «____» ПІБ подано заяву до ПАТ "_____банк", в якій повідомлено про рейдерське захоплення в жовтні 2016 року повноважень єдиноосібного виконавчого органа ТОВ "_____" з відкриттям банківського рахунку на ім’я підприємства невідомою особу - ПІБ при підробці документів, підписів, печатки, в т.ч. нотаріуса.
До заяви додано документи на підтвердження адвоката та директора повноважень, а також викладених у ній обставин у 7-ми додатках (копія заяви додається).

З відповіді ______ податкової iнспекцiї в м.Харкові, отриманої в січні 2017 р., стало відомо про відкриття 20.11.2016 р. підприємству рахунку №2600_________ в ПАТ "____ банк" в м. Києві МФО _____.

В заяві від _____ня 2017 р. до ПАТ "______ банк" адвокатом та директором зазначено, що вказаний рахунок відкрито за документами, виготовленими сторонніми особами, без відома і волі виконавчого органа та загальних зборів товариства.
В заяві ми просили негайно зупинити операції з розпорядження коштами на вказаному рахунку та надати виписку про рух коштів по ньому з ______2016 р.

Не дивлячись на минування ____-х місяців та звернення адвоката до начальника управління розрахункових операцій ПІБ ______2017 р. та _____2017 р., жодної відповіді на заяву не надано.
Підприємству не відомо, які операції та в яких сумах пройшли через відкритий на його ім’я сторонніми особами рахунок і чи зупинені були такі операції банком.

На підставі викладеного прошу вжити відповідних заходів до банку у зв’язку з можливим незабезпеченням протидії нелегальному грошовому обороту та порушенням права клієнта на отримання виписок по власному рахунку.

Додаток:
Копія заяви від _____2017 р. до ПАТ «_____банк».
Ордер адвоката від _____ 2016 р.
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
Изменено: 4 года, 5 мес. назад от Юридическое бюро Писаренко.
  • Страница:
  • 1
Время создания страницы: 0.13 секунд