Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня
УКР.: Юридичний форум: Питання примусового виконання судових рішень, відкриття, зупинення, закінчення виконавчого провадження, арешт і розшук майна виконавцем, оскарження дій державного чи приватного виконавця і ін.

РУС.: Юридический форум: Вопросы принудительного исполнения судебных решений в Украине, открытие, приостановление, завершение исполнительного производства, арест и розыск имущества исполнителем, обжалование действий государственного или частного исполнителя и др.
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Постанова про арешт коштів виконавця

Постанова про арешт коштів виконавця 1 год, 1 мес. назад #4382

  • ycyxiget
  • Вне сайта
  • Новый участник
  • Постов: 1
  • Репутация: 0
Добрий день .Я виплачувала борг по кредиту за рішенням суду .Але залишилася без роботи та в окупації до вересня .Зараз виконавець виніс Постанову про арешт коштів та в постанові взагалі інші суми , не ті що в рішенні суду та й не взяв до уваги те що я виплатила . Зараз я ВПО , я боюся що банк все таки накладе арешт і я з дитиною залишуся в чужому місті на орендованій квартирі без доходу .Що мені потрібно зробити ? Суми , що виплатила зможу завтра звірити в програмі на робочому комп'ютері . Як мені йому правильно написати , щоб перерахував спочатку все , а потім виставляв борги ?
Изменено: 1 год, 1 мес. назад от Юридическое бюро Писаренко.

Постанова про арешт коштів виконавця 1 год, 1 мес. назад #4383

Щоб скласти проект заяви до виконавця, необхідно проаналізувати документи й платежі по вашій справі. На їх збір, обговорення обставин спору з вами та розробку проекту підуть години. Нажаль, не має можливості надати цю послугу безкоштовно.
Складіть і подайте виконавцю заяву, в якій наведіть точні розрахунки, суми, дати платежів і неточності, допущені ним, та ваше прохання змінити суму до стягнення з вас у постанові про арешт коштів.
Також зазначте, що кошти на рахунку є зарплатою, а тому стягнення з них допускається в розмірі не більше 20% встановленого законом максимуму і шляхом стягнення через бухгалтерію роботодавця, а не арештом рахунку.
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016

Стягнення коштів по розписці/ Арешт виконавця 1 год, 1 мес. назад #4384

  • Di_racer
  • Вне сайта
  • Захожу иногда
  • Постов: 44
  • Репутация: 3
Добридень, ситуація така.
Брав у борг у знайомого під розписку ще перед ковидом гроші для бізнесу
Невелику частину віддав
Потім ковід бізнес сів
Після ковід почав знову частинами віддавати потім війна
Розписка написана без свідків
Суд був без мене
Тільки вчора дізнався, що мою землю вже хочуть спустити з молотка
Ще проблема в тому, що писав 2 розписки
1-а без відсотків
Друга він каже давай напишемо з відсотками а я ту віддам, він так її і не віддав так як я переїхав з Одеси до Києва по роботі, було на довіру, потім ми посварилися і він почав погрожувати, що обидві розписки пустить у хід, поки прийнято рішення на 1 розписку
Мене влаштує два результати рішення
1. Скасування оскарження
2. Виплата але як кредит частинами що б не забрали землю
І що б не було 2-ї розписки, якщо пустять у справу оскаржити
Квитанції, що частково платив в Україні, потрібно шукати, потрібен час на це.

Re: Стягнення коштів по розписці/ Арешт виконавця 1 год, 1 мес. назад #4385

Попередньо ознайомившись із наданими вами відомостями, повідомляю.
Наскільки можна зрозуміти, в розписці зазначено вашу неправильну адресу або не зазначено її зовсім, або ви не отримували кореспонденцію за вказаною вами адресою.
Принаймні Андрій Змієвський зазначив у позові вашу останню відому йому адресу і суд надсилав на неї повістки.
Суддею зазначено: "За даними Відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання ГУДМС України в Одеській області, відповідач Віктор Тупаленко в місті Одесі та Одеській області не значиться".
Суддею зазначено, що ви отримали 30.12.2019 року й не повернули 30.12.2020 року 9 тис. дол.
Також зазначено: "Розписка містить, зокрема, дату її складання, паспорті дані як позивача, так і відповідача, отримання грошових коштів в конкретно визначеній сумі та зобов`язання щодо їх повернення, строк повернення".
Виходячи з указаного, сама по собі відсутність свідків при отриманні позики не має вирішального юридичного значення; те, що судове засідання відбулося у вашу відсутність, імовірно є вашою виною, а тому не є безапеляційною підставою для скасування судового рішення.
Важливими аргументами буде невідповідність стягнутої судом суми реальній заборгованості, бо частину з 9 тис. дол. ви сплатили (якщо знайдете переконливі підтвердження); а також недоліки тексту та форми розписки (про них я поки не можу нічого сказати, не бачивши її).
Доцільним є у вашій справі терміново подати заяву про перегляд судового рішення або апеляційної скарги на нього після ознайомлення з усіма матеріалами, наявними в суді, та наданими вами документами і поясненнями. В результаті таких заяв рішення може бути скасоване, виконавче провадження разом з продажем у ньому земельної ділянки - закрите, а судовий розгляд піде по шляху належного змагального процесу з вашою участю, з поданням вами доказів та доводів і прийняттям обгрунтованого рішення на правильну суму боргу. На цій стадії ви зможете домовитися з опонентом про подальшу виплату боргу з розстроченням.
Послуги з оскарження судового рішення, юридичного супроводу процесу його перегляду, представництва перед виконавцем щодо закриття виконавчого провадження можуть бути вам надані моїм бюро на умовах договору про правничу допомогу.
Гонорар складе 10% від суми до стягнення.
Цілі, які ви описали в листі, видаються досить реалістичними. Підтвердження чи спростування цього припущення можливе після ретельного вивчення справи та наданих вами додаткових документів та відомостей.
Більш детально - читайте тут.
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016

Re: Стягнення коштів по розписці/ Арешт виконавця 1 год, 1 мес. назад #4386

  • Di_racer
  • Вне сайта
  • Захожу иногда
  • Постов: 44
  • Репутация: 3
Гроші я брав у Сергія, розписку писав на його брата без його присутності, гроші я повертав на карту зміївського Сергія, частину готівкою через термінал, ця інформація десь в Україні залишилася, частину через переклад зі своєї карти пошуку це я зможу знайти, але одержувач інший, я думаю в цьому буде проблема, так як були довірчі відносини ще так само є небезпека другої розписки так як я написав 2 одну на 7000 дол, другу на 9000 трохи пізніше, типу давай напиши з відсотками відразу, а ту я тобі поверну , але так і не повернув стався конфлікт на тлі сварки через гроші, щоб він на другу розписку не подав скаргу.

Як я оплачую вам гонорар? Зразу чи частково відразу ж, а залишок за результатом?
10% від загальної суми чи з урахуванням зборів усіх? Чи суми боргу?
Я зараз живу в Польщі і їхати в Україну до кінця війни не буду, можливо цим усім займатися без моєї присутності?

Re: Стягнення коштів по розписці/ Арешт виконавця 1 год, 1 мес. назад #4387

Добрий день!
В такому випадку через ваше недбальство справа ускладнюється. Сергій не має відношення до стягнення з вас позики, тому важко пов'язувати сплачені вами суми з поверненням Андрію. Готівкові й термінальні повернення, не підтверджені документами, важко пов'язувати з поверненням вами суми Андрію. Небезпека другої розписки є, бо ви власноручно написали їх обидві, тому юридично вони обидві дійсні допоки переконливо не доведено зворотнє.
Їхати в Україну не потрібно. Договір на правничі послуги укладається через сервіс Приватбанку Paperless (підписується електронними підписами сторін, зберігається на сервері банку, має рівну силу з паперовим документом). Після укладання договору адвокат отримує право зареєструвати ордер в Національній асоціації адвокатів і почати діяти в усіх інстанціях без вашої присутності.
Гонорар складає 10% від 284526,50 (загальна сума стягнення, включаючи виконавчий збір). Оплачується авансом банківським переказом IBAN чи на бізнес-картку "Ключ" у ГРН чи ЄВРО, оскільки отримати залишок за результатом у Польщі буде, імовірно, неможливим чи утрудненим.
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
  • Страница:
  • 1
Время создания страницы: 0.20 секунд