Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня
УКР.: Юридична практика: Накладення арешту на майно судом, зняття арешту, судова заборона на відчуження майна, заборона вчинення дій, ухвала про забезпечення позову, виконання ухвали про забезпечення позову, оскарження забезпечення позову, скасування забезпечення позову і ін.

РУС.: Юридическая практика: Наложение ареста на имущество судом в Украине, снятие ареста, судебный запрет на отчуждение имущества в Украине, запрет на осуществление действий, определение об обеспечении иска, исполнение определения об обеспечении иска, обжалование обеспечения иска, отмена обеспечения иска и др.
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Усунення шуму в квартирі з вини сусіда.

Усунення шуму в квартирі з вини сусіда. 2 года, 3 мес. назад #4302

  • Адвайзер
  • Вне сайта
  • Захожу иногда
  • Постов: 72
  • Репутация: 3
Добрий день.
В нашій квартирі вже 4 місяці йдуть холодні та інколи теплі потоки повітря. І тому шум у квартирі. Це схоже на кондиціонер чи щось таке. Спочатку це було інколи, а останні 2 місяці постійно дує з під підлоги.
Взяли тепловізор та зняли відео, як раптово починає знижатися температура підлоги. Потім зняли, як біля вікна температура опустилась до 13 градусів ,а через 30 секунд піднялась до 22. Відео не вимикалось (щоб не можно було сказати, що це ми спочатку охолодили, а потім підігріли повітря). Це та багато іншого вже 4 місяці терпимо від сусідів. Звук з вулиці за зачиненими вікнами посилюється на стільки, що ніби вікно відкрите, є шум у квартирі.

Зараз ми саме шукали юриста, котрий допоміг би зі збором доказів та в суді. Скільки будуть коштувати ваші послуги, та як проходить оплата? Наш бюджет 15 000 грн. Будемо намагатися зібрати якомога більше доказів, що їх дії є навмисними і тому шум в квартирі (поки не зовсім зрозуміло, що саме в такому випадку суд буде вважати навмисним). Ми не викликали нікого, щоб не зробити зайвих кроків, які потім могли б нашкодити.
Дякую за відповідь.

Re: Усунення шуму в квартирі з вини сусіда. 2 года, 3 мес. назад #4303

Добрий день! Дякую за звернення до бюро.
Щодо прогнозу вирішення вашої справи і бюджету на її супровід:
Вбачається, що для доведення винних чи необережних дій зі сторони сусіда, які несуть потенційну загрозу вашому здоров’ю та створюють шум в квартирі, необхідним буде висновок експерта. Це є переконливим, належним і достатнім доказом в суді, на відміну від ваших записів тепловізора чи інших документальних фіксацій. Його треба буде отримати в досудовому порядку, а якщо не вдасться, то через ухвалу суду.
Передувати цьому мають ваші нескладні дії з участю сторонніх спеціалістів та представників організації з утримання будинку для спроби усунення шуму в квартирі з вини сусіда (направлення вимоги відповідачу, складання акту обстеження компетентними спеціалістами чи про відмову в допуску). Їх вчинення та документування буде слугувати додатковими доказами в суді.

За судовим рішенням відповідача буде зобов’язано усунути дії, які потенційно шкодять здоров’ю, та стягнено на вашу користь всі судові витрати, включаючи гонорар адвоката (при достатньому доведенні ваших вимог, інакше немає сенсу йти до суду).

Запропонований вами гонорар прийнятний з корективами:
1) Адвокат виконує виключно юридичну роботу в суді першої інстанції (аналіз обставин та доказів, нормативне та фактичне обґрунтування вимог та заперечень, розробка проектів усіх необхідних документів, представництво клієнта в судових засіданнях);
2) Клієнт виконує всю фізичну роботу (збір, отримання, подання відомостей, доказів та документів, зазначених чи складених адвокатом, взаємовідносини та вирішення питань зі сторонніми спеціалістами, крім судді);
3) При призначенні судом в справі 4-го чи більше судових засідань (без вини адвоката) клієнт доплачує гонорар в розмірі 1500 грн. за прибуття адвоката для участі в кожному засіданні, починаючи з 4-го;
4) Судові витрати (судові збори, послуги пошти і т.д.) попередньо авансуються або сплачуються клієнтом, не входять в гонорар;
5) Запропоновані умови можуть коректуватися, якщо суд знаходиться не на лівому березі чи в центрі Києва;
З’ясуйте тим часом, поки ми укладатимемо договір на юридичні послуги, ПІБ сусідів нижче, які створюють шум в квартирі (майбутніх відповідачів).

Додатково з подібних вашому питань читайте на форумі за цим посиланням.

Замовити юридичні послуги адвоката з цивільних спорів / Ведення справи в суді / Київ
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
Изменено: 2 года, 3 мес. назад от Юридическое бюро Писаренко.
  • Страница:
  • 1
Время создания страницы: 0.13 секунд