Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня

ЧИ ОБОВ’ЯЗКОВО ТРЕБА ТОМУ Ж СВІДКУ ЗНОВ СВІДЧИТИ?
(1 чел.) (1) гость
УКР.: Юридичний форум: Порядок подання та розгляду позовів, ціна позову, витребування доказів, призначення судової експертизи, зупинення провадження, припинення провадження, повернення позову без розгляду, нововиявлені обставини, перегляд рішень Верховним Судом і ін.

РУС.: Юридический форум: Порядок подачи и рассмотрения исков в Украине, цена иска, истребование доказательств, назначение судебной экспертизы, приостановление производства, прекращение производства, возвращение иска без рассмотрения, вновь выявленные обстоятельства, пересмотр решений Верховным Судом Украины и др.
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: ЧИ ОБОВ’ЯЗКОВО ТРЕБА ТОМУ Ж СВІДКУ ЗНОВ СВІДЧИТИ?

ЧИ ОБОВ’ЯЗКОВО ТРЕБА ТОМУ Ж СВІДКУ ЗНОВ СВІДЧИТИ? 1 год назад #4411

У кримінальному провадженні судом розглядається обвинувальний акт щодо секретарки сільської ради за ч. 1 ст. 366 КК України «Службове підроблення», котра на правах нотаріуса внесла до заповіту (офіційного документу) завідомо неправдиві відомості; що начебто повністю неграмотний заповідач, який – букв не знав, читати зовсім не вмів – прочитав особисто вголос текст заповіту перед його підписанням.
В цивільній справі той же суддя в тому ж суді розглядає позов про визнання заповіту недійсним (бо при посвідченні заповіту не було свідків, які б зачитали текст заповіту спадкодавиці, котра не вміє зовсім читати); тож порушено порядок посвідчення; стаття 1257 ЦКУ.
ПИТАННЯ. ЧИ МОЖНА, ЩОБ ПОКАЗАННЯ СВІДКА ПО КРИМІНАЛЬНІЙ СПРАВІ ЩОДО ПОВНОЇ НЕГРАМОТНОСТІ ЗАПОВІДАЧА СУД ВЗЯВ ЯК НАЛЕЖНИЙ ТА ДОПУСТИМИЙ ДОКАЗ В ЦИВІЛЬНІЙ СПРАВІ? Свідок виїжджає за кордон і його не буде в Україні на момент допиту у цивільній справі інших свідків. ЧИ ОБОВ’ЯЗКОВО ТРЕБА ТОМУ Ж СВІДКУ ЗНОВУ СВІДЧИТИ ТЕ Ж САМЕ, ТОМУ Ж СУДДІ?

Re: ЧИ ОБОВ’ЯЗКОВО ТРЕБА ТОМУ Ж СВІДКУ ЗНОВ СВІДЧИТИ? 1 год назад #4412

Добрий день! Щоб суддя взяв як доказ показання свідка в конкретній справі, треба, щоб його було приведено до присяги і допитано в цій же справі.
НЕ МОЖНА, ЩОБ ПОКАЗАННЯ СВІДКА ПО КРИМІНАЛЬНІЙ СПРАВІ ЩОДО ПОВНОЇ НЕГРАМОТНОСТІ ЗАПОВІДАЧА СУД ВЗЯВ ЯК НАЛЕЖНИЙ ТА ДОПУСТИМИЙ ДОКАЗ В ІНШІЙ ЦИВІЛЬНІЙ СПРАВІ. ОБОВ’ЯЗКОВО ТРЕБА ТОМУ Ж СВІДКУ СВІДЧИТИ ТЕ Ж САМЕ ТОМУ Ж СУДДІ В ІНШІЙ СПРАВІ.
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
  • Страница:
  • 1
Время создания страницы: 0.15 секунд