Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня

ПРО ДИСТАНЦІЙНЕ ОЗНАЙОМЛЕННЯ З МАТЕРІАЛАМИ СПРАВИ
(1 чел.) (1) гость
УКР.: Юридичний форум: Порядок подання та розгляду позовів, ціна позову, витребування доказів, призначення судової експертизи, зупинення провадження, припинення провадження, повернення позову без розгляду, нововиявлені обставини, перегляд рішень Верховним Судом і ін.

РУС.: Юридический форум: Порядок подачи и рассмотрения исков в Украине, цена иска, истребование доказательств, назначение судебной экспертизы, приостановление производства, прекращение производства, возвращение иска без рассмотрения, вновь выявленные обстоятельства, пересмотр решений Верховным Судом Украины и др.
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: ПРО ДИСТАНЦІЙНЕ ОЗНАЙОМЛЕННЯ З МАТЕРІАЛАМИ СПРАВИ

ПРО ДИСТАНЦІЙНЕ ОЗНАЙОМЛЕННЯ З МАТЕРІАЛАМИ СПРАВИ 1 год, 10 мес. назад #4333

Секретар судового засідання (доки суд знаходився у нарадчій кімнаті) на моє запитання щодо мого клопотання про можливість ознайомлення в дистанційному режимі з матеріалами кримінального провадження (п’ятьома протоколами допиту свідків) зазначила, що начебто вона відсканувала ці документи; вони знаходяться в моїй папці електронного суду; я можу з ними ознайомитися…

Я зайшов до свого Електронного кабінету ЄСІТС. Жодного відсканованого документа не побачив. Тоді звернувся до керівника апарату. Мені відповіли вже інакше: «В даному провадженні проведено підготовче засідання, справу призначено до розгляду. По справі не було розпочате судове слідство і не встановлений порядок дослідження доказів, прокурором не оголошено та не приєднано матеріали кримінального провадження, а тому суд не має можливості надати вам ознайомитися з протоколами допиту свідків».

ЯК ТУТ ДАЛІ ПОТРІБНО ДІЯТИ, ЩОБ РЕАЛІЗУВАТИ СВОЄ ПРАВО? Чи, можливо, можна до прокурора звернутися?

Re: ПРО ДИСТАНЦІЙНЕ ОЗНАЙОМЛЕННЯ З МАТЕРІАЛАМИ СПРАВИ 1 год, 9 мес. назад #4334

Все правильно, поки в суді не розпочате судове слідство, а прокурором не передано до суду матеріали кримінального провадження, суд не має можливості надати вам ознайомитися з протоколами допиту свідків у цьому провадженні. Суд вам дозволить ознайомитися зі справою, якщо ви там є потерпілим. Ознайомлення з закінченою досудовим розслідуванням справою у прокурора непередбачено. Можна ознайомлюватися в поліції чи в суді.
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
  • Страница:
  • 1
Время создания страницы: 0.11 секунд