Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня
УКР.: Юридичний форум: Питання оподаткування, проведення перевірок контролюючими органами щодо сплати податків, зборів, обов'язкових платежів, адміністративного та судового оскарження рішень податкових органів.

РУС.: Юридический форум: Вопросы налогообложения, проведения проверок контролирующими органами по уплате налогов, сборов, обязательных платежей, административного и судебного обжалования решений налоговых органов в Украине и др.
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Штраф за несплату податку Фідобанк

Штраф за несплату податку Фідобанк 7 года, 10 мес. назад #1952

  • Anitaa
  • Вне сайта
  • Новый участник
  • Постов: 1
  • Репутация: 0
Між Публічним акціонерним товариством «ФІДОБАНК» та юридичною особою було укладено договір банківського рахунку (в національній валюті). До запровадження тимчасової адміністрації, Банком було зареєстровано 5 бюджетних платіжних доручень. Платіжні доручення не провели, але зарахування банком на рахунок продовжувався. Неодноразово зверталися до банку із заявами про проведення платіжних доручень або перерахування коштів. Працівники Банку відмовили, не пояснивши причини. Чи варто звертатися в суд для захисту порушеного права, адже запроваджена тимчасова адміністрація. Чи може ще є якісь альтернативні способи вирішення даного питання? Чи буде тепер штраф за несплату податку
Изменено: 7 года, 9 мес. назад от Юридическое бюро Писаренко.

Штраф за несплату податку Фідобанк 7 года, 9 мес. назад #2002

Не варто звертатися в суд для захисту вашого порушеного права на грошові кошти на поточному рахунку, оскільки примусового виконання позитивного для вас судового рішення зі сторони державної виконавчої служби ви не отримаєте через запроваджену тимчасову адміністрацію.

Ваші вимоги до банку подавайте в процедурі ліквідації банку. Їх буде включено до відповідної черги реєстру вимог кредиторів і, якщо після виплати кредиторам попередніх черг за рахунок продажу залишків майна банку залишаться кошти, вам буде сплачено ваші вимоги ліквідатором.

Але тим часом необхідно сплатити податки за рахунок інших коштів.

Єдина позитивна дрібниця в вашій неприємній ситуації - за ст. 129.6. Податкового кодексу України платник податків звільняється від штрафу за несплату податку та пені за несвоєчасне або неповне його перерахування до бюджету, у випадку порушення строку їх зарахування до бюджету, установлених Законом "Про платіжні системи та переказ коштів в Україні", допущене з вини банку.
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
Изменено: 4 года, 7 мес. назад от Юридическое бюро Писаренко.
  • Страница:
  • 1
Время создания страницы: 0.13 секунд