Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня
УКР.: Юридична практика: Умови договору, розрахунки за договором, відповідальність за договором, недійсність договору, договір купівлі-продажу, договір поставки, договір оренди, оренда землі, оренда нерухомості і ін.

РУС.: Юридическая практика: Условия договора, расчеты по договору, ответственность по договору в Украине, недействительность договора, договор купли-продажи, договор поставки, договор аренды, аренда земли, аренда недвижимости и др.
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Як позбутися колекторів якщо не брав кредит

Як позбутися колекторів якщо не брав кредит 4 года, 7 мес. назад #4075

Доброго дня!
Підкажіть, як позбутися колекторів якщо я не брала кредит у Дельта банку?

У 2008 році я звернулась до відділення АТ “Дельта Банк” за кредитом в сумі 2500,00 грн. шляхом видачі кредитної картки. Співробітниця банку послала запит до головного офісу АТ “Дельта Банк”, отримала дозвіл на оформлення кредиту, роздрукувала всі необхідні бланки, склала в файл і сказала, що кредитної картки в неї нема, я повинна годину погуляти і почекати її.
Чекати годину я відмовилась і сказала, що прийду завтра.
Через відсутність картки, я не тільки не підписувала договір, я навіть в руках його не тримала.

Наступного дня Анастасія сказала, що в неї із сейфу був викрадений файл з усіма підготовленими для оформлення документами і карткою, яка теж там лежала. Також вона сказала, що про крадіжку сповістила службу безпеки банку і просила їх заблокувати картку.

У вересні 2008 року АТ “Дельта Банк” звернувся до Оболонського РУГУ МВС України в м.Києві з заявою про відкриття кримінальної справи по факту крадіжки картки. Також слідчий сказала, що результати проведеного попереднього розслідування були надіслані в АТ “Дельта Банк”.

А зараз банк в стані ліквідації. І мені бе кінця звонять колектори й вимагають повернути кредит, який я не брала і був наданий по вкраденій кредитнцій картці і знятий невідомими мені людьми.

Як позбутися колекторів якщо я не брала кредит ?
Дякую
Изменено: 4 года, 6 мес. назад от Юридическое бюро Писаренко.

Re: Як позбутися колекторів якщо не брав кредит 4 года, 6 мес. назад #4081

Доброго дня!

Щоб позбутися колекторів якщо не брали кредит, подайте до банку уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію в АТ “Дельта Банк” заяву приблизно такого змісту:

ЗАЯВА

Оскільки я не отримувала кредитної картки та кредиту в розмірі _____ грн. в АТ “Дельта Банк”, прошу Вас припинити телефонні дзвінки співробітників цього банку і колекторів з вимогами про його повернення.

У зв’язку з цим пояснюю наступне.
У 2008 році я звернулась до відділення АТ “Дельта Банк” за адресою ______________з проханням надати мені в кредит кошти в сумі _____ грн. шляхом видачі кредитної картки. Співробітниця банку роздрукувала всі необхідні бланки, зняла копії з мого паспорта та ідентифікаційного номера, інших документів, всі папери склала в файл і у зв'язку з відсутністю кредитної картки ми перенесли на наступний день підписання документів, в т.ч. кредитного договору, і отримання кредитної картки.
Через відсутність картки в працівниці банку в день мого звернення, я не підписувала договір і не отримувала картки.
Наступного дня, коли я прийшла у відділення банку оформляти договір, співробітниця банку повідомила, що в неї із сейфу був викрадений файл з усіма підготовленими для оформлення документами і карткою, та сказала, що про крадіжку сповістила службу безпеки банку і просила їх заблокувати картку.
У вересні 2008 року АТ “Дельта Банк” звернувся до Оболонського РУГУ МВС України в м.Києві з заявою про відкриття кримінальної справи по факту крадіжки картки. В цій справі я виступала як свідок. Зі слів слідчого результати проведеного попереднього розслідування були надіслані в АТ “Дельта Банк”.

Через вказане, оскільки я не отримувала кредит у розмірі ____,00 грн. в АТ “Дельта Банк”, не підписувала кредитного договору і не отримувала на руки кредитну картку, прошу припинити вимоги й телефонні дзвінки співробітників цього банку і колекторів про його повернення.
Також прошу видалити мій номер телефона і мої персональні дані з усіх баз АТ “Дельта Банк”.

До заяви додаю:

Як позбутися колекторів якщо не брав кредит?
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
  • Страница:
  • 1
Время создания страницы: 0.17 секунд