Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня

Підробка договору оренди землі - причина розірвання в суді?
(1 чел.) (1) гость
УКР.: Юридична практика: Умови договору, розрахунки за договором, відповідальність за договором, недійсність договору, договір купівлі-продажу, договір поставки, договір оренди, оренда землі, оренда нерухомості і ін.

РУС.: Юридическая практика: Условия договора, расчеты по договору, ответственность по договору в Украине, недействительность договора, договор купли-продажи, договор поставки, договор аренды, аренда земли, аренда недвижимости и др.
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Підробка договору оренди землі - причина розірвання в суді?

Підробка договору оренди землі - причина розірвання в суді? 7 года, 4 мес. назад #2132

  • serdyuktv@mail.ru
  • Вне сайта
  • Завсегдатай
  • Постов: 286
  • Репутация: 5
Доброго дня

Скажіть будь-ласка ,якщо було зроблено експертизу договору оренди землі в Інституті судових еспертиз м.Харків, вул.Золочівська 8а і було доказано що договір підроблено , що перший листок ,де вказано строк оренди
, був роздрукований набагато пізніше ніш останні два і на іншому принтері , і що виправлена дата реєстрації договору - просто замазано білим коректором та змінену на іншу.

Чи може це бути причиною для дострокового розірвання договору в суді?
Изменено: 6 года, 3 мес. назад от Юридическое бюро Писаренко.

Re: Підробка договору оренди землі - причина розірвання в суді? 6 года, 3 мес. назад #3542

Якщо судовою експертизою доведена підробка і в договір оренди землі вкладено передрукований перший листок з зазначенням строку оренди та виправленням дати його реєстрації, то самі по собі ці обставини не можуть бути причиною для дострокового розірвання договору в суді, якщо він фактично виконувався сторонами тривалий час.
А саме - земельна ділянка передана по акту, орендар використовував і сплачував за неї в період з дати передачі, орендодавець отримував і не повертав платежі, можливо, велася переписка між сторонами щодо чинного договору, обмін заявами/погодженннями і т.п.

В протилежному випадку треба виходити з фактичних обставин, з'ясовувати редакцію договору в архіві орендодавця, досліджувати документи щодо процесу звернення орендаря і проходження стадій погодження договору орендодавцем, робити оцінку умовам та датам договору в співвідношенні з цими документами і т.д.

З цього з'ясується, чи є підробка першого листа договору оренди землі достатньою для його розірвання через суд чи договір навіть не укладено.

З недостатнього опису ситуації надати більш обгрунтовану відповідь не можливо.

Більше щодо послуг адвоката з захисту в договірних зобов'язаннях та з ведення справ в судах читайте за посиланням.
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
Изменено: 4 года, 6 мес. назад от Юридическое бюро Писаренко.
  • Страница:
  • 1
Время создания страницы: 0.12 секунд