Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня
УКР.: Юридичний форум: Питання примусового виконання судових рішень, відкриття, зупинення, закінчення виконавчого провадження, арешт і розшук майна виконавцем, оскарження дій державного чи приватного виконавця і ін.

РУС.: Юридический форум: Вопросы принудительного исполнения судебных решений в Украине, открытие, приостановление, завершение исполнительного производства, арест и розыск имущества исполнителем, обжалование действий государственного или частного исполнителя и др.
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Закінчення викон провадж- апеляційна скарга

Закінчення викон провадж- апеляційна скарга 8 года, 5 мес. назад #1411

  • JessiePal
  • Вне сайта
  • Заблокирован
  • Постов: 1
  • Репутация: 0
Добрий день! У вас якісні відповіді на форрумі!

Допоможіть як правильно вчинити

Проти нас відкрито виконавче провадження по наказу господарського суду Але ми не знали про суд і на ньому не були. Нам не приходило повісток. Узнали про стягнення з нас тільки в банку, де постановою держвиконавця накладено арешт грошей.
По документам, які позивач в суд не надав,ми боргу не маємо Пішли до держвиконавця, той каже - нічого зробити не можу, є наказ треба виконувати ..

Але суд був 3 місяці тому. Як подати апеляцію, щоб не списали гроші, бо боргу в нас не має...
Изменено: 8 года, 5 мес. назад от Юридическое бюро Писаренко.

Re: Закінчення викон провадж- апеляційна скарга 8 года, 5 мес. назад #1431

План дій:

1) Подання апеляційної скарги на рішення суду першої інстанції.

2) Разом зі скаргою - подання клопотання про поновлення строку на апеляційне оскарження, бо встановлений період в 10 днів давно у вас закінчився. Поновлення процесуального строку на апеляційне оскарження здійснюється при наявності поважних причин пропуску. При компетентному юридичному підході такі причини знайти можна в 90% випадків.

3) Разом зі скаргою - подання клопотання про прийняття ваших доказів і розгляд апеляційної скарги з їх урахуванням. Апеляційна інстанція приймає додаткові докази тільки в випадку, якщо заявник обгрунтував їх неможливість подання суду першої інстанції з незалежних від нього причин.

4) При прийнятті вашої апеляційної скарги на рішення й відкритті за нею апеляційного провадження - звернення до державної виконавчої служби з клопотанням про закінчення виконавчого провадження й зняття арештів на ваше майно і кошти на поточному рахунку. До клопотання треба долучити копію ухвали про прийняття апеляційної скарги до розгляду.

5) Контроль надсилання постанови ДВС про закінчення виконавчого провадження й зняття арешту на кошти на рахунку в вашому банку.

Клопотання про закінчення виконавчого провадження матиме приблизно таке обгрунтування:

Державній виконавчій службі
______ району м. Києва

Вами відкрито виконавче провадження ВП№___________ з виконання наказу №__________Господарського суду м. Києва від __________ 2015 р.
Повідомляю, що ухвалою Київського апеляційного господарського суду від 26.10.2015 р. відновлено строк для подання апеляційної скарги боржника на рішення №__________Господарського суду м. Києва від __________ 2015 р. й відкрито апеляційне провадження.
За ст. 48 Закону «Про виконавче провадження» виконавчий документ повертається до суду, який його видав, у разі відновлення судом строку для подання апеляційної скарги на рішення, за яким видано виконавчий документ, та прийняття такої апеляційної скарги до розгляду. Про повернення виконавчого документа державний виконавець виносить постанову, яка у триденний строк надсилається сторонам.
Державний виконавець може провадити виконавчі дії до повернення виконавчого документа до суду, який його видав, - згідно із статтею 48 цього Закону «Про виконавче провадження».
У разі повернення виконавчого документа до суду, який його видав, арешт, накладений на майно боржника, знімається, скасовуються заходи примусового виконання рішення. За заявою боржника ДВС видає йому копії постанови про зняття арешту майно боржника для пред'явлення до відповідних органів, які цей арешт реєстрували, виконували.

На підставі вказаного прошу ДВС:
1) У зв"язку з апеляційною скаргою на рішення суду винести постанову про закінчення виконавчого провадження ВП№______, повернення виконавчого документа до суду та зняття арештів на майно і грошові кошти боржника;
2) Видати боржнику копію постанови для її пред»явлення до _________банку для зняття арешту на кошти на рахунках боржника;
3) Повернути наказ №__________ від __________ 2015 р. Господарському суду м. Києва.

Представництво у виконавчому провадженні / Відшкодування шкоди від бездіяльністю ДВС /Послуги адвоката / Київ
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
Изменено: 4 года, 4 мес. назад от Юридическое бюро Писаренко.
  • Страница:
  • 1
Время создания страницы: 0.27 секунд