Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня
УКР.: Юридична практика: Накладення арешту на майно судом, зняття арешту, судова заборона на відчуження майна, заборона вчинення дій, ухвала про забезпечення позову, виконання ухвали про забезпечення позову, оскарження забезпечення позову, скасування забезпечення позову і ін.

РУС.: Юридическая практика: Наложение ареста на имущество судом в Украине, снятие ареста, судебный запрет на отчуждение имущества в Украине, запрет на осуществление действий, определение об обеспечении иска, исполнение определения об обеспечении иска, обжалование обеспечения иска, отмена обеспечения иска и др.
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Оренда земельної ділянки, яка під арештом

Оренда земельної ділянки, яка під арештом 5 года назад #4000

  • 3054693
  • Вне сайта
  • Новый участник
  • Постов: 1
  • Репутация: 0
Мені стало відомо, що приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Хара Н.С., виніс виконавчий напис № 2473 від 09.11.2017 року про стягнення з мене кредитної заборгованності в сумі 41675 грн. за кредитним договором невідомого мені банку. Документів ніяких я не отримувала від нотаріуса . Постанову вже виносе приватний виконавець про стягнення з мене коштів. У мене є земельна ділянка, сільськогосподарського призначення, яку я здаю в оренду, ЧИ МОЖУ Я ПЕРЕЗАКЛЮЧИТИ ДОГОВІР З АГРОФІРМОЮ ПРО НАДАННЯВ АРЕНДУ ДАНУ ЗЕМЕЛЬНУ ДІЛЯНКУ ТА ОТРИМУВАТИ ОРЕНДНУ ПЛАТУ
Изменено: 4 года, 12 мес. назад от Юридическое бюро Писаренко.

Оренда земельної ділянки, яка під арештом 4 года, 12 мес. назад #4003

Доброго дня!

Ви маєте право здавати в оренду земельну ділянку сільськогосподарського призначення, на яку накладено арешт, уклавши договір з агрофірмою-орендарем, і отримувати орендну плату.

Але на орендну плату може бути звернено стягнення приватним виконавцем в процесі виконавчого провадження по стягненню з вас кредитного боргу.

Крім цього, на саму земельну ділянку також може бути звернено стягнення приватним виконавцем. При цьому договір оренди буде обов'язковим для покупця ділянки.



Юридичні послуги / Адвокат з господарських справ / Позов про визнання недійсним рішення сільради
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
Изменено: 4 года, 6 мес. назад от Юридическое бюро Писаренко.
  • Страница:
  • 1
Время создания страницы: 0.34 секунд