Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня
УКР.: Юридична практика: Накладення арешту на майно судом, зняття арешту, судова заборона на відчуження майна, заборона вчинення дій, ухвала про забезпечення позову, виконання ухвали про забезпечення позову, оскарження забезпечення позову, скасування забезпечення позову і ін.

РУС.: Юридическая практика: Наложение ареста на имущество судом в Украине, снятие ареста, судебный запрет на отчуждение имущества в Украине, запрет на осуществление действий, определение об обеспечении иска, исполнение определения об обеспечении иска, обжалование обеспечения иска, отмена обеспечения иска и др.
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Заява на відзив ПФ

Заява на відзив ПФ 5 года, 1 мес. назад #3974

  • mayaivanuk
  • Вне сайта
  • Новый участник
  • Постов: 1
  • Репутация: 0
Доброго дня. Надайте, будь ласка, відповідь. Подала позов до суду, відповідач ПФ. Просила розглянути справу без виклику сторін у спрощеному провадженні. Справа не складна і ВАСУ практика позитивна. Суд в ухвалі відкрив провадження і вказав справу розглянути за правилами спрощеного провадження. ПФ надіслав на суд і мені відзив і просить справу розглянути з викликом сторін. Їхати до суду далеко 150 км, я інвалід і маю проблеми зі спиною, матеріально це для мене накладно. Який термін подати відповідь на відзив. Чи має суд встановити мені термін на подання відповіді.
З повагою. Завдячую за відповідь.
Изменено: 5 года, 1 мес. назад от mayaivanuk. Причина: граматичні помилки

Re: Заява на відзив ПФ 5 года, 1 мес. назад #3975

Доброго дня.
Почитайте ухвалу про відкриття провадження, чи не встановлено там строк на надання відповіді на відзив.

Якщо ні, то, не відкладаючи надовго, направляйте до суду відповідь на відзив і клопотання про розгляд справи в вашу відсутність.
Зазвичай на відповідь на відзив надається 5 днів.
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
Спасибо сказали: mayaivanuk

Re: Заява на відзив ПФ 1 год, 2 мес. назад #4372

  • Адвайзер
  • Вне сайта
  • Захожу иногда
  • Постов: 72
  • Репутация: 3
Добрий день! Потрібна Ваша порада.
В 2014 році , як лікар, оформив пенсію за вислугу років, але зразу ж повернувся на попередню роботу , відмовився від цієї пенсії і пенсію не отримував. В кінці 2019 року був звільнений за скороченням штатів і через місяць після звільнення (вихідна допомога) звернувся до служби зайнятості. Поставили на облік, виплатили 4 тис грн. 21.02.2020 звернувся в Пенсійний фонд для отримання пенсії за віком. Замість призначення за віком вперше мене перевели з пенсії за вислугу на пенсію за віком. Рішеннями судів дії пенсійного визнані незаконними, зобов'язали призначити пенсію за віком вперше. В рішеннях судів неодноразово вказано, що з моменту призначення пенсії за вислугу років до призначення пенсії за віком грошей з Пенсійного я не отримував, рахунки відкриті не були.
Вчора вручили повістку і документи, про подачу службою зайнятості до суду заяви про стягнення з мене коштів по безробіттю.
Підкажіть чи є шанс боротись з ними, якщо я не отримував жодної копійки пенсії за вислугою років, хоча в позові вони вказують, що отримував,але доказів не надали? Чи треба готувати відзив, чи повернути без мороки?
Изменено: 1 год, 2 мес. назад от Адвайзер.

Re: Заява на відзив ПФ 1 год, 2 мес. назад #4373

Зараз вам не відомі конкретні підстави позову. Тому варто отримати позовну заяву й додатки. З них ви побачите, що саме від вас вимагають, які суми, за який період і чим обґрунтовують.
На мій погляд, служба зайнятості може вимагати повернення безпідставних сум, тобто, коли ви були на роботі чи пенсії, отримували зарплату чи пенсійні, але одночасно отримували й кошти по безробіттю.
Подивіться уважно, чи не було накладки в січні-лютому 2020 року.
Якщо виявиться позов обґрунтованим і доведеним доказами, то доведеться повернути без мороки, інакше – вважаю, треба готувати відзив.
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
  • Страница:
  • 1
Время создания страницы: 0.14 секунд