Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня

ФАКТИ ЗМІНИ ПОКАЗІВ БУЛИ. ПРИТЯГНУТИ НЕМОЖЛИВО?
(1 чел.) (1) гость
УКР.: Юридичний форум: Порядок подання та розгляду позовів, ціна позову, витребування доказів, призначення судової експертизи, зупинення провадження, припинення провадження, повернення позову без розгляду, нововиявлені обставини, перегляд рішень Верховним Судом і ін.

РУС.: Юридический форум: Порядок подачи и рассмотрения исков в Украине, цена иска, истребование доказательств, назначение судебной экспертизы, приостановление производства, прекращение производства, возвращение иска без рассмотрения, вновь выявленные обстоятельства, пересмотр решений Верховным Судом Украины и др.
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: ФАКТИ ЗМІНИ ПОКАЗІВ БУЛИ. ПРИТЯГНУТИ НЕМОЖЛИВО?

ФАКТИ ЗМІНИ ПОКАЗІВ БУЛИ. ПРИТЯГНУТИ НЕМОЖЛИВО? 2 мес. назад #4616

Слідчим суддею суду Г постановлено ухвалу, якою мені відмовлено в задоволенні моєї скарги на постанову дізнавача С про закриття кримінального провадження 2 щодо надання свідком Д завідомо неправдивих відомостей в кримінальному провадженні 1 (яке закрито раніше) про службове підроблення заповіту.
Я ставив перед дізнавачем С питання саме за фактом дачі неправдивих показів свідком Д судді М в судовому засіданні в кримінальному провадженні 1, яке закрито суддею М (про службове підроблення заповіту).
В ухвалі про відмову в задоволенні моєї скарги слідчий суддя суду Г зазначив, що в ході проведення дізнання, допитана в якості свідка особа Д повідомила, що під час дачі показів у судових засіданнях, як в судах Г так і К, показів не змінювала.
Свідок Д повідомида таке дізнавачу С. Але мною було раніше надіслано дізнавачу С аудіофайли судових засідань, з яких однозначно видно, що мала місце зміна показів свідком Д в суді К в порівнянні з судом Г (щодо одних і тих же обставин)
Слідчий суддя суду Г відмовив у задоволенні моєї скарги на постанову дізнавача С у зв’язку з тим, що в кримінальному провадженні 2 (про службове підроблення заповіту), яке закрито суддею М суду К не надавалася правова оцінка показанням свідків.
На мою думку, оцінка лжесвідчень, які вже відбулися, має бути надана дізнавачем. Бо в противному разі виходить, що відповідальності свідок Д. не понесе за ті неправдиві відомості, котрі надала в суді К судді М в кримінальному провадженні 2 (про службове підроблення заповіту), яке закрито.
Слідчий суддя в своїй ухвалі зазначив, що на даний час є ще цивільна справа (про визнання заповіту недійсним) і перебуває на розгляді у суді К; що свідок Д вже в іншому складі суду К ще не допитувалась; що слідчим суддею не можуть бути прийняті доводи скаржника щодо спростування показань свідка Д показаннями інших свідків (з тих підстав, що інші свідки ще не допитані судом в рамках розгляду цивільної справи); що оцінка їх показань неможлива на даний час без врахування всіх обставин справи та перевірки їх доказами.
Питання: свідок Д має бути притягнута по факту, що вже відбувся, адже вона змінювала показання на протилежні?

Re: ФАКТИ ЗМІНИ ПОКАЗІВ БУЛИ. ПРИТЯГНУТИ НЕМОЖЛИВО? 1 мес., 1 нед. назад #4619

Нажаль, не можна дати однозначної відповіді на Ваше запитання, не знаючи детально контексту і змісту всіх свідчень та документів із цивільної справи та кримінальних проваджень, та без їх аналізу. В свою чергу таке вивчення та аналіз займуть багато часу, якого не має в цілях обмуну думками на форумі.
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
  • Страница:
  • 1
Время создания страницы: 0.12 секунд