Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня

Повернення коштів понад гарантовану суму ФГВФО
(1 чел.) (1) гость
УКР.: Юридичний форум: Порядок подання та розгляду позовів, ціна позову, витребування доказів, призначення судової експертизи, зупинення провадження, припинення провадження, повернення позову без розгляду, нововиявлені обставини, перегляд рішень Верховним Судом і ін.

РУС.: Юридический форум: Порядок подачи и рассмотрения исков в Украине, цена иска, истребование доказательств, назначение судебной экспертизы, приостановление производства, прекращение производства, возвращение иска без рассмотрения, вновь выявленные обстоятельства, пересмотр решений Верховным Судом Украины и др.
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Повернення коштів понад гарантовану суму ФГВФО

Повернення коштів понад гарантовану суму ФГВФО 8 года, 6 мес. назад #1412

  • rozalina
  • Вне сайта
  • Новый участник
  • Постов: 1
  • Репутация: 0
Підскажіть, будь-ласка, яку заяву і куди потрібно відправляти на повернення коштів понад гарантовану суму ФГВФО по депозитним вкладам. Якщо можна напишіть, будь-ласка, адресу. Ліквідація банку вже почалась.
Изменено: 8 года, 4 мес. назад от Юридическое бюро Писаренко.

Re: Повернення коштів понад гарантовану суму ФГВФО 8 года, 4 мес. назад #1486

Дякую за звернення до Юридичного бюро Писаренка!

У випадку, якщо в газеті «Голос України» було опубліковано оголошення про те, що відповідно до Постанови Правління Національного банку України «Про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію Публічного акціонерного товариства «БАНК» ФГВФО розпочато здійснення процедури ліквідації вашого банку, то, щоб претендувати на повернення коштів понад гарантовану суму ФГВФО, в термін 30 днів з дня такої публікації необхідно подати заяву такого змісту:

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб
Ліквідатору банку «_____________»

ПІБ
адреса: м. Київ, вул. ХХХХХХ
паспорт ХХХХХХ,
ідентифікаційний номер ХХХХХХ



ЗАЯВА
про задоволення кредиторської вимоги до банку


Між мною і ПАТ "БАНК " 15 квітня 2013 року укладено Договір банківського вкладу №ХХХХХ на суму 100 000,00 (сто тисяч) євро строком до 21 квітня 2016 року під 8 процентів річних.

20 червня 2015 року в офіційному друкованому органі газеті «Голос України» № 117 було опубліковано оголошення про те, що відповідно до Постанови Правління Національного банку України № 355 від 13 червня 2014 р. «Про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію Публічного акціонерного товариства «БАНК» Виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб розпочато процедуру ліквідації ПАТ «БАНК» з 16 червня 2015 року.

За час тимчасової адміністрації в банку мені Фондом гарантування вкладів фізичних осіб було виплачено 200 000,00 грн. на компенсацію банківського вкладу. Різницю між еквівалентом 100 000,00 (сто тисяч) євро та 200 000,00 грн. мені не виплачено.

Згідно п. 5 ст. 45 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» протягом 30 днів з дня опублікування відомостей про відкликання банківської ліцензії, ліквідацію банку кредитори мають право заявити Фонду про свої вимоги до банку.

А тому вважаю за необхідне подати письмову заяву щодо повернення коштів понад гарантовану суму ФГВФО з майновими вимогами до ПАТ «БАНК» про виплату мені різниці між еквівалентом 100 000,00 (сто тисяч) євро та 200 000,00 грн.

На підставі вищевикладеного, прошу включити мене до реєстру кредиторів та повернути грошові кошти понад гарантовану суму ФГВФО в сумі різниці між еквівалентом 100 000,00 (сто тисяч) євро та 200 000,00 грн., а саме - ________________ грн., які залишилися не поверненими згідно Договору банківського вкладу №ХХХХХ від 15 квітня 2013 року, а також повідомити мене додаткового про час і місце виплат та особу, яка буде виплачувати суму моїх вимог.

Додатки:
1. копія паспорта.
2. копія ідентифікаційного коду.
3. копія договору банківського вкладу.
4. копії квитанцій банку про прийняття депозитів.
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
Изменено: 8 года, 4 мес. назад от Юридическое бюро Писаренко.
  • Страница:
  • 1
Время создания страницы: 0.14 секунд