Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня
УКР.: Юридичний форум: Питання оподаткування, проведення перевірок контролюючими органами щодо сплати податків, зборів, обов'язкових платежів, адміністративного та судового оскарження рішень податкових органів.

РУС.: Юридический форум: Вопросы налогообложения, проведения проверок контролирующими органами по уплате налогов, сборов, обязательных платежей, административного и судебного обжалования решений налоговых органов в Украине и др.
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Податковий борг Підставний директор

Податковий борг Підставний директор 1 год назад #4416

  • Adamovna
  • Вне сайта
  • Новый участник
  • Постов: 3
  • Репутация: 0
Я зараз знаходжуся за кордоном. Колись давно ще в 2020 році мене попросили підписати документи на компанію Агро промисловий світ , мався бути підставним директором всього тиждень поки там будуть йти вибори як мені сказали тому що того власника будуть перевіряти , за це отримав 1500 грн. Зараз живу в іншій країні.
Але прийшло сповіщення на почту що маю виконавче провадження. Як подивився, то компанія в якій я директор і бенефіціар має сплатити податків на більш чим мільйон гривень. В мене таких коштів немає та й я є підставним директором та бенефіціаром, мене просто зробили їм ошукавши.
Чи можна з цим щось зробити і який є вихід з даної ситуації, прошу мені допомогти.
Буду дуже вдячний за допомогу .
Изменено: 11 мес., 3 нед. назад от Юридическое бюро Писаренко.

Податковий борг Підставний директор 12 мес. назад #4417

Ви є офіційним директором та бенефіціаром компанії, яка за вашого керівництва та підписів припустилася, як можна зрозуміти, порушення податкового законодавства.
Позаяк ви фактично жодних дій як директор не вчиняли та підписів не ставили, то є підстави для звільнення вас від обов'язку сплати штучно створеного для вас боргу через доведення цього в суді. Інакше виконавець здійснить арешт і продаж вашого майна у виконавчому провадженні в рахунок стягнення боргу.
Щоб відповісти на ваше запитання "який є вихід з даної ситуації, прошу мені допомогти" необхідно вивчити і проаналізувати всю справу від початку до кінця, включно з наявними доказами.
Хоча ви й висловили, що будете дуже вдячні за допомогу, але надати цю послугу безкоштовно можливості не має. Захист у справі це складна робота, вимагає тривалого й послідовного юридичного супроводу.
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
Изменено: 11 мес., 3 нед. назад от Юридическое бюро Писаренко.
  • Страница:
  • 1
Время создания страницы: 0.15 секунд