Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня

Налоговая отказывает в прекращении предпринимателя
(1 чел.) (1) гость
УКР.: Юридичний форум: Питання оподаткування, проведення перевірок контролюючими органами щодо сплати податків, зборів, обов'язкових платежів, адміністративного та судового оскарження рішень податкових органів.

РУС.: Юридический форум: Вопросы налогообложения, проведения проверок контролирующими органами по уплате налогов, сборов, обязательных платежей, административного и судебного обжалования решений налоговых органов в Украине и др.
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Налоговая отказывает в прекращении предпринимателя

Налоговая отказывает в прекращении предпринимателя 9 года, 4 мес. назад #1202

  • Bespredel2014
  • Вне сайта
  • Новый участник
  • Постов: 1
  • Репутация: 0
В 2004 году начал ликвидацию предпринимателя, но не закончил.На данный момент в едином государственном реестре зарегистрирован как ЧП,есть выписка месяц назад.В налоговой отправляют на ликвидацию предпринимателя ЧП, апотом заново регистрация
Изменено: 9 года, 4 мес. назад от Юридическое бюро Писаренко.

Регистрация ликвидации/прекращения предпринимателя 9 года, 4 мес. назад #1203

Дякую за звернення!

В 2004 році, коли ви почали процедуру припинення підприємця, діяла редакція ч. 8 ст. 47 закону "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців", за якою з дня внесення до держреєстру запису щодо рішення про припинення підприємця - фізичної особи заборонялося проведення держреєстрації цієї ж особи як підприємця.
В чинній редакції такого положення не має. Так само як не має положення про реєстрацію рішення про припинення підприємця.
В ст. 46 на сьогодні встановлено, що фізична особа позбавляється статусу підприємця з дня внесення запису до реєстру про державну реєстрацію припинення її підприємницької діяльності.
В вашому випадку спробуйте подати держреєстратору нову картку на проведення державної реєстрації припинення підприємця - фізичної особи, за якою реєстратор зобов'язаний зразу або на наступний день внести до державного реєстру запис про державну реєстрацію припинення підприємця (підприємницької діяльності фізичною особою - підприємцем).

У вашому питанні мало відомостей, щоб проаналізувати проблему й відповісти більш конкретно.
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
Изменено: 4 года, 7 мес. назад от Юридическое бюро Писаренко.
  • Страница:
  • 1
Время создания страницы: 0.19 секунд