Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня
УКР.: Юридична практика: Умови договору, розрахунки за договором, відповідальність за договором, недійсність договору, договір купівлі-продажу, договір поставки, договір оренди, оренда землі, оренда нерухомості і ін.

РУС.: Юридическая практика: Условия договора, расчеты по договору, ответственность по договору в Украине, недействительность договора, договор купли-продажи, договор поставки, договор аренды, аренда земли, аренда недвижимости и др.
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Пригін авто з США Шахрайство

Пригін авто з США Шахрайство 10 мес., 1 нед. назад #4429

  • ilubi
  • Вне сайта
  • Заблокирован
  • Постов: 1
  • Репутация: 0
Я звернувся за послугами пригону авто з США до компанії forsage_auto. Спочатку велась переписка з дівчиною менеджером, яка прийняла передплату та створила груповий чат (я, forsage_auto та Вінничук Володимир Михайлович). Почали підбор авто в США та зупинилися на одному із варіантів (Mercedes E300). Мною було виплачено кошти за авто і згодом за послуги пригону та розмитнення авто з США. Потім зробив доручення на пригон авто. Через деякий час почав перевіряти авто в США по VIN номеру та побачив, що авто досі знаходиться в продажі. Вирішив зв’язатися з аукціоном (automotive) і запитати чи було те авто викуплене чи ні, і вони відповіли, що авто досі знаходиться в продажу в США. Після цього написав Володимиру, щоб дав пояснення цій ситуації, на що він відповів, що авто викуплене. Далі я просив надати документи на куплю-продаж авто, і ніякої адекватної відповіді не зміг почути. Після цього вирішив, що потрібно повертати кошти і повідомив це Володимиру. Домовилися, що буде повертати гроші двічі на тиждень (хоч і повертав мізерні суми в розмірі 3-4 тис.). Довго це не протрималося і в якийсь момент Володимир перестав повертати кошти. Зараз ситуація така, що в 3-4 тижні отримую лише 1 платіж. На зв'язок Володимир виходить рідко та ігнорує повідомлення.
Як мені захиститися в цій ситуації з шахрайством, щоб повернути сплачені гроші?
Изменено: 6 мес., 2 нед. назад от Юридическое бюро Писаренко.

Re: Пригін авто з США Шахрайство 6 мес., 2 нед. назад #4571

З вашого опису та надісланих деяких сканів вбачається доцільним подання одного позову до всіх учасників недобросовісної операції.
При задоволенні позову ви отримаєте можливість звернутися до обраного вами виконавця для примусового стягнення з кожного з відповідачів тієї суми, яку ви йому сплатили. Якщо приймали участь підставні особи в афері, то вони підуть до організатора вимагати сплати боргу.
Якщо це подіє, то для вас це позитив. Інакше щодо боржників залишатиметься відкритим виконавче провадження з реєстрацією в Єдиному держреєстрі боржників, арештом на особисте майно та банківські рахунки, що не довзолить їм вільно себе почувати все майбутнє життя.
Якщо в таких співучасників є майно чи доходи, виконавець зверне на них стягнення і ви повернете кошти.
Судовий процес буде трудомістким і тривалим. Це повʼязано зі збором інформації від банків, операторів мобільного звʼязку, Нової пошти щодо анкетних даних та місця проживання опонентів (яким ви платили). Це потрібно, щоб належним чином залучити вказаних осіб до судового процесу, бо в протилежному випадку, якщо виконавець стягуватиме борги за судовим рішенням, ухваленим в відсутність повідомлення відповідачів, останні оскаржать таке рішення і суд його неминуче скасує.
Також я припускаю, що аферисти з пригону авто з США активно захищатимуться, беручи в суді участь через адвокатів, заявляючи "це не мій підпис в договорі", "це повернення позики" і т.п., що вимагатиме прискіпливої уваги та часу на опрацювання таких заперечень і підготовку контраргументів.
Сплачені вами адвокатський гонорар та судові витрати підлягають стягненню на вашу користь з шахраїв з пригону авто з США за судовим рішенням після завершення судового розгляду.

Щодо адвокатських послуг для повернення коштів на пригін авто з США - на цій сторінці.


Шахрайство з пригону авто з США / Як повернути кошти / Адвокат з судових справ / Шахрайство авто аукціон США
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
Изменено: 6 мес., 2 нед. назад от Юридическое бюро Писаренко.
  • Страница:
  • 1
Время создания страницы: 0.15 секунд