Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня
УКР.: Юридичний форум: Оформлення права власності, позов про визнання права власності, спільна, сумісна, часткова власність, витребування власності з незаконного володіння і ін.

РУС.: Юридический форум: Оформление права собственности, иск о признании права собственности в Украине, общая, совместная, долевая собственность, истребование собственности из незаконного владения в Украине и др.
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Іпотечна квартира Чирок Іваненко

Іпотечна квартира Чирок Іваненко 9 мес., 4 нед. назад #4440

  • oxela
  • Вне сайта
  • Новый участник
  • Постов: 1
  • Репутация: 0
Добрий день! Я мав іпотечну квартиру, але її відібрав спочатку в мене Товариство з обмеженою відповідальністю «Кей-Колект», оформив у свою власність через нотаріуса. А потім появилася якась Чирок Ніна Іванівна та Іваненко Тетяна Петрівна, які перекупили квартиру і зразу склали нову іпотеку. Виходить без мене відібрали й передали мою ж квартиру у іпотеку сторонні люди .
Що тепер робити? В інтернеті бачив, що ці Чирок Ніна Іванівна та Іваненко Тетяна Петрівна ніби як промишляють іпотечними квартирами а потім їх здаюить чи перепродають.
Изменено: 4 мес., 4 нед. назад от Юридическое бюро Писаренко.

Re: Іпотечна квартира Чирок Іваненко 4 мес., 4 нед. назад #4578

Так, відомі ці особи. Вели судову справу з захисту клієнта, де якраз приймали участь ці особи.
Із Державного реєстру юридичних осіб видно, що Іваненко Тетяна Петрівна та Чирок Ніна Іванівна є засновницями та кінцевими бенефіціарними власницями ТОВ «Ріел Естейт Ейдженсі», предметом діяльності якого є купівля та продаж, надання в оренду й експлуатація нерухомого майна. А Кей-Колект це колишня фінансова установа, яка скуповує і заробляє на кредитних боргах та реалізації предметів іпотеки.
Іваненко Т.П. та Чирок Н.І. є пов’язаними особами, спільно фахово займаються операціями з нерухомим майном.
У справі нашого клієнта ми спочатку позивалися про скасування рішення держреєстратора про реєстрацію права власності ТОВ "Кей-Колект" на іпотечну квартиру за ст. 37 Закону "Про іпотеку".
А після успішного судового рішення - про витребування квартири з чужого незаконного володіння Чирок Ніни Іванівни, скасування державної реєстрації її права власності на квартиру, визнання недійсним іпотечного договору, укладеного з Іваненко Тетяною Петрівною як іпотекодержателькою, та припинення іпотеки й заборони за цим договором.

Детальніше - дивіться за цим покликанням.
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
  • Страница:
  • 1
Время создания страницы: 0.22 секунд