Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня

ЧИ МАЮ Я ПРАВО НА СПАДЩИНУ БЕЗ ЗАПОВІТУ?
(1 чел.) (1) гость
УКР.: Юридичний форум: Виникнення й припинення права на спадкування. Прийняття спадщини. Оформлення спадщини. Оспорювання заповітів. Спадкові спори в судах.

РУС.: Юридический форум: Возникновение и прекращение права на наследование в Украине. Принятие наследства. Оформление наследства. Оспаривание завещаний. Наследственные судебные дела в Украине и др.
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: ЧИ МАЮ Я ПРАВО НА СПАДЩИНУ БЕЗ ЗАПОВІТУ?

ЧИ МАЮ Я ПРАВО НА СПАДЩИНУ БЕЗ ЗАПОВІТУ? 9 мес. назад #4636

Я є двоюрідним племінником спадкодавця. Донині я вважав, що належу до п’ятої черги спадкування за законом і що маю право на спадкування за законом. Але оце наразі мій знайомий юрист зазначив мені, що я вже не маю права на спадкування за законом. Мовляв, до Закону нещодавно внесено такі зміни, що я втратив право на спадкування за законом. У спадкодавця не було дітей, не було рідних сестер. Одруженим спадкодавець ніколи не був. Батьки, рідний брат, діди, баби, рідні дядьки та тітки спадкодавця давно померли. Осіб, які проживали зі спадкодавцем однією сім'єю не менш як п'ять років до часу відкриття спадщини, також не було. Тобто, як я розумію, відсутні спадкоємці попередніх (першої, другої, третьої, четвертої) черг, і я (двоюрідний племінник) можу бути спадкоємцем п’ятої черги спадкування за законом в Україні. ПИТАННЯ: ЦЕ ДІЙСНО ТАК (як зазначив мені мій знайомий юрист), ЩО Я ВЖЕ НЕ МАЮ ПРАВА НА СПАДКУВАННЯ ЗА ЗАКОНОМ? Коли внесені такі зміни до Закону?

Re: ЧИ МАЮ Я ПРАВО НА СПАДЩИНУ БЕЗ ЗАПОВІТУ? 8 мес., 1 нед. назад #4643

Добрий день! Якщо Ваш знайомий юрист зазначив Вам, що вже не маєте права на спадкування за законом, бо до Закону нещодавно внесено такі зміни, що Ви втратили право на спадкування за законом і Ви не можете бути спадкоємцем п’ятої черги, то попросіть у цього знайомого юриста послатися на конкретний закон з номером і датою.
Коментувати те, що Ви кажете, нібито сказав інший юрист, можливості не має.
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
  • Страница:
  • 1
Время создания страницы: 0.12 секунд