Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня
УКР.: Юридичний форум: Оформлення права власності, позов про визнання права власності, спільна, сумісна, часткова власність, витребування власності з незаконного володіння і ін.

РУС.: Юридический форум: Оформление права собственности, иск о признании права собственности в Украине, общая, совместная, долевая собственность, истребование собственности из незаконного владения в Украине и др.
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Розподіл спадка

Розподіл спадка 4 мес., 1 нед. назад #4645

• Ludmila777
  • Вне сайта
  • Новый участник
  • Постов: 1
Доброго вечора.В мене таке питання,ми з братом і моєю донькою прописані в квартирі, в ній зараз ніхто не проживає, тому що я з донькою за кордоном із за війни,брат з 2008 року не проживає і не виписується, ще є квартира в котрій жив папа ,і із-за брата він не давно помер,брат зайняв квартиру папи, а мою хоче взломати замки і здавати, а може він здає і ту квартиру ,хоче ще й мою, виписуватися він не хоче, я зараз приїхати в Харків не можу ,підкажіть будь ласка що робити в цьому випадку

Re: Розподіл спадка 4 мес., 1 нед. назад #4646

Ситуація складна, оскільки Ви фізично перебуваєте за кордном, а брат має право на проживання в обох квартирах і ніщо не перешкоджає йому їх використовувати як заманеться. Є різні юридичні варіанти захисту Ваших інтересів. Наданий Вами емоційний і дещо надуманий опис ситуації не дозволяє дати якусь варту пораду. Та це й не можливо в режимі спілкування на форумі. Перше - зніміть брата з реєстрації у Вашій квартирі (бо Ви ж кажете, що вона Ваша), щоб ніхто не мав права у неї увійти без Вашого дозволу. Друге - заселіть в неї орендарів чи знайомих, щоб ніхто не насмілився зламати двері і заселитися у ній. Третє, - оформлюйте право на спадщину після батька, щоб там була Ваша власність. Якщо брат тим часом здасть її в оренду, то Ви матимете право на частину орендної плати або виселення чужих орендарів. Вас можна захистити адвокатськими засобами, для цього Ваша фізична присутність не обов'язкова.
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
  • Страница:
  • 1
Время создания страницы: 0.11 секунд