Добро пожаловать, Гость
Логин: Пароль: Запомнить меня
УКР.: Юридична практика: Корпоративні спори, спори між учасниками і підприємством, заволодіння контролем над підприємством, розгляд корпоративних спорів судом і ін. Створення, діяльність, ліквідація ТОВ, передача частки в ТОВ, вихід із учасників ТОВ, статут ТОВ, майно ТОВ, збори учасників ТОВ, директор ТОВ і ін.

РУС.: Юридическая практика: Корпоративные споры, споры между учредителями и предприятием в Украине, завладение контролем над предприятием, рассмотрение корпоративных споров судом в Украине и др. Создание, деятельность, ликвидация ООО в Украине, собрание участников, передача доли в ООО, выход из участников ООО, устав ООО, имущество ООО, взносы участников ООО, директор ООО и др.
  • Страница:
  • 1

ТЕМА: Зміна директора ТОВ 2020

Зміна директора ТОВ 2020 7 года, 7 мес. назад #2015

  • Danielbak
  • Вне сайта
  • Заблокирован
  • Постов: 1
  • Репутация: 0
У мене в ТОВ - 65% голосів, а у іншої засновниці 35. Вона зараз директор.

Чи може бути зміна директора ТОВ за рішенням по протоколу, підписаному тільки мною, щоб не викликати для участі у загальних зборах другу учасницю?

Дякую за якісні юридичні консультації на вашому сайті
Изменено: 4 года, 4 мес. назад от Юридическое бюро Писаренко.

Зміна директора ТОВ 2020 7 года, 7 мес. назад #2019

Призначення й зміна директора ТОВ здійснюється загальними зборами учасників.

Для їх правомочності та прийняття рішення в вашому випадку достатньо явки учасника з 65% голосів.

Але щоб таке рішення мало мало шансів на визнання недійсним, необхідно, щоб на зборах була присутня учасниця з 35% голосів (не важливо, як вона проголосує), або щоб вона була зареєстрована для участі на зборах під її чи голови та секретаря зборів підпис, або, щонайменше, щоб їй було направлено учасником з 65% голосів повідомлення про збори ТОВ не менш як за 30 днів з зазначенням часу і місця проведення зборів та порядку денного.

Адвокат по корпоративним справам / Статут ТОВ в новій редакції / Юридичні послуги
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
Изменено: 4 года, 4 мес. назад от Юридическое бюро Писаренко.

Зміна директора ТОВ 2020 7 года, 6 мес. назад #2045

  • Di_racer
  • Вне сайта
  • Захожу иногда
  • Постов: 44
  • Репутация: 3
Така ситуація, що змушений звернутися до Вас за консультацією щодо зміни директора тим або іншим способом і наслідків, які можуть в результаті цього виникнути!

Готовий оплатити послуги адвоката з забезпечення зміни директора й встановлення контролю над майном.

Частка одного засновника 70% (в мене є довіреність), 30% у другого учасника, вона ж зараз директор!

За результатами інвентаризації буду приймати рішення! А поки хочу підготуватися!

Питання:

1. Зміна директора ТОВ швидка, більшістю голосів без участі 2-ъ сторони!? Як максимально підстрахувати себе? Тому що може виникнути гостра необхідність діяти! Спілкувався з реєстратором мені пообіцяли, що якщо в Пн подамо тоді у Вт. до кінця дня в реєстрі буде світиться новий директор!
- Коли у нового директора наступають повноваження?
- Які наслідки можуть виникнути без участі і без попередження міноритарного учасника?
- 2а сторона може висунути претензії тільки через суд, на скільки довго може тривати подача, вирішення цього питання і які шанси у 2ї сторони оскаржити?
- чи може в цьому випадку прийти поліція і вимагати щось забрати в нового директора?
- які ще можуть бути варіанти тиску від меншого учасника , чи може новий директор звертатися вже в поліцію
- Якщо відправляти лист з повідомленням про збори засновників, можна день у день йти до реєстратора? Або дайте ваші варіанти!?
- правильне складання протоколу про зборах засновників?

2. Зміна директора офіційна!?
Мені в цьому випадку, після інвентаризації, потрібно що б ніщо нікуди не виїхало з території!
- чи має юридичну силу і можливість у частині опечатування (закриття) складів, виставлення своєї охорони хтось замість директора, скажімо збори засновників більшістю голосів на певний термін з метою дотримання процедури звільнення!

3. Як при новому директорі і 70% голосів оптимально вивести і продати основні засоби з балансу підприємства з мінімальними втратами без участі 2-го учасника?

4. Чи можна після зміни директора провести інвентаризацію та подати заяву в поліцію на колишнього директора про нестачу обладнання по основним засобам якщо така буде встановлена, або ж навпаки на підставі брак обладнання відсторонити директора від виконання обов'язків, до з'ясування та опломбувати склади, виставити свою охорону, поміняти директора!?

5. На території складу знаходиться істотна кількість товару, якого немає на балансі підприємства, який так само треба забрати!
Для себе бачу такі варіанти:
- є можливість взяти прихід початком липня і пізніше від ТОВ без ПДВ і поставити на баланс!

Так само можу припустити, що на продукцію, яка не на балансі підприємства 2а сторона може зробити теж саме як зараз так і заднім числом! Але це не буде фігурувати в бух не в реєстрі договорів. 2я сторона потім може сказати - це не підписували, це не купували, по бух цього не проводили! Але це буде потім!

Якщо обладнання, яке є на балансі після інвентаризації виявиться на місці або не на місці а звільнений директор заднім числом його продасть, які наші дії!?

Спасибі!
Изменено: 7 года, 6 мес. назад от Юридическое бюро Писаренко.

Зміна директора ТОВ 2020 7 года, 6 мес. назад #2046

Ваших голосів (70%) достатньо для прийняття рішення про звільнення директора ТОВ і призначення нового.

Процедуру звільнення необхідно виконувати професійно й обгрунтовано для унеможливлення скасування рішення про звільнення в суді. І щоб зберегти позиції новопризначеного директора в майбутньому трудовому чи корпоративному судовому спорі.

Офіційні повноваження у нового директора наступають з дня призначення, підтвердженого внесенням відомостей в ДРЮОФО.
Вирішення спору в суді може бути розтягнуте на 3-12 місяців в залежності від процесуальної поведінки й цілей сторін.
Прийти й вимагати забрати в нового директора майно поліція може у випадку відсутності в останнього офіційних повноважень та документів на ТМЦ.

Після офіційної зміни директора ТОВ необхідно негайно провести інвентаризацію товарно – матеріальних цінностей з встановленням нестачі чи неоприбуткованого товару.

Має юридичну силу опечатування (закриття) складів, виставлення своєї охорони, якщо ці дії вчинені легально уповноваженими особами.

При новому директорі і 70% голосів учасників ТОВ оптимально розпорядитися основними фондами й товаром ТОВ можливо.
Після звільнення директора за результатами інвентаризації можливе звернення до поліції на колишнього директора та матеріально-відповідальних осіб про нестачу обладнання та іншого майна, якщо така буде встановлена.

Неврахований в обліку товар, виявлений інвентаризацією, підлягає оприбуткуванню на баланс ТОВ, якщо відсутні достовірні й допустимі документи про власність на нього третіх осіб.

Якщо за результатами інвентаризації обладнання, взяте на баланс, виявиться на місці, то новому директору вирішувати, як ним розпорядитися.
Якщо виявиться, що колишній директор продав товар заднім числом, то гіпотетичний покупець пред'явить підприємству позов про витребування цього майна або повернення сплачених сум.
У разі відсутності обладнання новий директор зажадає від попереднього документи на відчуження або повернути майно підприємству.
Виходячи з наданих звільненим директором документів новий керівник прийме відповідне рішення.

Послуги адвоката з юридичного забезпечення зміни директора й встановлення легального контролю над підприємством з усіх викладених вами питань виконаємо на умовах укладеного з вами спеціального договору.

Додатково з питання зміни директора дивіться за посиланням.

Адвокат по корпоративним справам / Статут ТОВ в новій редакції / Юридичні послуги
Юридичне бюро Писаренка.
Вирішення складних майнових і податкових спорів.
www.fides.com.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
+380 (44) 270 6046
+380 (50) 719 1016
Изменено: 4 года, 4 мес. назад от Юридическое бюро Писаренко.
  • Страница:
  • 1
Время создания страницы: 0.20 секунд